Familievejledning

– med udgangspunkt i jeres behov

Min mission er, at nybagte- og småbørnsfamilier skal kunne få de bedste forudsætninger i de første år. Som familie fortjener i at få kompetent, nærværende og kærlig støtte, til at lande og navigere i den nye hverdag.

Familie- og parterapi

Jeg er specialiseret i at støtte og vejlede nybagte forældre og småbørnsfamilier, som oplever at den nye hverdag med børn og bleer kan være svær at forholde sig til, og hvor parforhold og rollerne som forældre synes svær at balancere. 

Slynge- og bærevejledning

Det er naturligt for et barn at være tæt på sine omsorgspersoner. Både børn og forældre har det bedst når de er tæt på hinanden. At bruge bæreredskaber og slynger til at være tæt på sit barn er derfor en naturlig og praktisk måde at bevare, opbygge og vedligeholde det stærke bånd. Udover dette er der en lang række fordele ved at bære sit barn.

Ammevejledning

Du har mulighed for at få ammevejledning hjemme i dine egne, trygge rammer, og over telefon eller video. Derudover så tilbyder jeg også ammeforberedelse til dig som er gravid.
Ammevejledning tager udgangspunkt i jer; sammen finder vi frem til de mål som du har med jeres amning, vi ser på jeres behov og vi finder frem til de løsninger som fungerer for jer. . 

Efterfødselstræning

Mit mål er at hjælpe dig med at integrere bevægelse og leg i din hverdag som forælder, og i din tid på barsel. Jeg vil hjælpe dig med at se på muligheder for, hvor og hvordan du kan få integreret træningen i hverdagen med den lille.
​Når det gøres til en leg og et fællesskab mellem jer, så styrker det også jeres tilknytning. Derudover betyder det, at barnet bliver motorisk stimuleret, hvilket fremmer den generelle udvikling.

Priser og pakker

Find det forløb, som passer til jeres behov

Familie- og parterapi

30 minutters indledende samtale – GRATIS.
Konsultation hjemme hos jer – 90 minutter: 1250 kr
Telefon eller video 60 minutter: 750 kr

Slynge- og bærevejledning

1:1 vejledning: 1250 kr.
Gruppe af 3 til 6 personer :
fra 300 kr pr person
(kontakt mig for at aftale nærmere vedrørende grupper)

Ammevejledning

Hjemmebesøg: 1250kr
Telefon eller zoom:
de første 45 minutter 675 kr

herefter 100 kr pr påbegybdt kvarter

Min familievejleder