Ammevejledning

Amning er mere og andet end blot ernæring for barnet – amning er tilknytning, tryghed, kærlighed, vitaminer, smertestillende, hjælp til søvn; og meget mere.

Men amning er ikke nødvendigvis noget som bare lykkes, og der kan komme mange bump på vejen i et ammeforløb.

Måske oplever i, at baby er meget urolig ved brystet, ikke tager nok på eller måske favoriserer det ene bryst – der er som regel en god grund til disse udfordringer.

Måske oplever du hyppigt brystbetændelse, du mangler støtte til amning fra dine omgivelser eller du ønsker at stoppe amningen.

Uanset hvilke udfordringer du, baby og jeres familie står overfor i jeres ammeforløb, så vil jeg gerne hjælpe jer trygt og sikkert videre.

Ammevejledning
– med udgangspunkt i dine mål og jeres behov

Du har mulighed for at få ammevejledning hjemme i dine egne, trygge rammer, og over telefon eller video.. Derudover så tilbyder jeg også ammeforberedelse til dig som er gravid.
Ligesom med alle mine andre forløb, så tager ammevejledningen udgangspunkt i jer; sammen finder vi frem til de mål som du har med jeres amning, vi ser på jeres behov og vi finder frem til de løsninger som fungerer for jer. Det er ikke et mål for mig at alle skal amme så meget som muligt, eller så længe som muligt – det er mit mål, at du oplever tryghed og støtte i lige præcis det amme forløb som du drømmer om.

Jeg er efteruddannet i ammevejledning ved Elisa Luna, ammespecialist og IBCLC og Astrid Givard, doula, coach og ammevejleder.
Jeg har et minikursus i Breast Milk Scientific.
Jeg har selv ammet to børn; derved gennemgået diverse udfordringer: ammet en tumling, ammet under gravidtet, tandemammet og alt hvad der ellers hører til to overlappende, men helt forskellige ammeforløb.

​Ammevejledning tilbydes som forberedelse inden fødsel eller hvis der er udfordringer i forbindelse med jeres ammeforløb. Derudover kan du få vejledning både i forbindelse med andre forløb feks slyngevejledning, eller det kan bookes som særskilt konsultation.