Anmeldelser

★★★★★
Vibeke Engelbrecht
​”En ting jeg er nødt til særligt at fremhæve er din tilgang til at undervise den er så fantastisk, da faderen havde lidt svært ved den ene måde at tæmme viklen på så hiver du da bare en anden måde op af hatten, og den virkede! – han bruger den stadig.”

★★★★★
Helena
“Jeg kender Birgitte fra både vikleverdenen og hendes familieyoga-hold. Hun er indbegrebet af et nærværende, varmt og opmærksomt menneske. Hun er altid klar til at hjælpe, hvad enten det er over telefonen eller personligt, hvilket jeg har draget nytte af flere gange.”

★★★★★
Jane
“5 stjerner herfra! Tusind tak for din hjælp og fantastiske sind. Fortsæt endelig det gode arbejde, og jeg er sikker på, at du vil redde mange forældre i de hårde perioder, men også vise dem en fantastisk måde at komme sit barn tæt.”

★★★★★
Mia
“Jeg har været til rygbæringsworkshop hos Birgitte og kan varmt anbefale det. Hun er så god til at forklare de forskellige bindinger og metoder trin for trin, så man føler sig klædt godt på til selv at få de små om på ryggen”

★★★★★
Mia Thulstrup
Birgitte er en glimrende sparringspartner, når man skal prøve at finde fodfæste i de forandringer, der følger med, når man bliver familie. Hun har blik for ressourcer og styrker, og formår på en kærlig og nærværende måde at hjælpe en med selv at få øje på dem.