Om mig

Som kommende eller nybagt familie fortjener i at få kompetent, nærværende og kærlig støtte, til at lande og navigere i den nye hverdag.

Min mission er, at nybagte- og småbørnsfamilier skal kunne få de bedste forudsætninger i de første år. Som familie fortjener i at få kompetent, nærværende og kærlig støtte, til at lande og navigere i den nye hverdag. Alle mine forløb er derfor tilrettelagt efter både at kunne imødekomme jeres aktuelle behov, og på samme tid at klæde jer på med værktøjer som gør jer i stand til at tackle de udfordringer som i måtte møde i fremtiden.

At blive forældre er nok den mest omvæltende begivenhed som du vil opleve i dit liv, og det er derfor helt naturligt, at denne omvæltning kræver helt nye værktøjer for at du kan navigere i både hverdag, parforhold og forældreskab.

Mit mål er ikke, at alle familier skal være perfekte eller at hverdagen skal forløbe uproblematisk, og at der ikke skal være udfordringer; mit mål er, at i føler jer klædt på til at imødegå de udfordringer som måtte komme, uden at I mister jer selv og jeres fodfæste.

Min uddannelse

Jeg har oprindeligt en baggrund som socialrådgiver, med en kandidat i samfundsvidenskab.
Den socialrfaglige baggrund indebærer blandt andet en evne til at møde ethvert menneske med respekt for den enkelte.
Jeg ved, at der ikke er to familier som er ens, så når jeg møder jer, så er det med udgangspunkt i jeres behov, værdier, håb og drømme.
Jeg møder jer med nysgerrighed, åbenhed og med respekt for jeres familie.

Derudover så har jeg med mig i bagagen en række efteruddannelser og kurser fra både danske og udenlandske institutioner. Uanset hvad, så møder jeg jer altid, med alle mine kasketter og bruger min viden og kompetencer i et sammenspil, sådan som det giver bedst mening i forhold til netop jeres situation.

Min baggrund

Jeg er gift med Tesfazgi, som jeg mødte da jeg boede og arbejdede som socialrådgiver i Etiopien. I september 2017 blev vi forældre til den skønneste dreng, Charlie, og i november 2019 fik vi Luna.

Vi bor i nordjylland, som vi begge holder meget af.
I fritiden er vi en del ude, og vi pakker gerne ladcyklen, så vi kan tage på tur.
Derudover elsker jeg at sy, især tøj og stofbleer til de små. 
Min mand er erhversøkonom og har en kandidat i international marketing, og driver to selvstændige virksomheder.

Jeg glæder mig til at møde jer!

Mit samlede CV kan findes på http://www.bjergepoulsen.wordpress.com
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål

5 + 4 =

Min familievejleder

Poulsvej 10
9330 Dronninglund

Kontakt

+45 91547727
hej@minfamilievejleder.dk

Min familievejleder