Slynge- og bærevejledning

Jeg tilbyder 1:1 sessioner, homeparty, workshops og skræddersyede forløb, fx til terminsgrupper, familier, venneflok eller ved babyshower

“Som ny, men nysgerrig, vikler, så var det en stor fornøjelse at være til workshop hos Birgitte. Hun har stor tålmodighed for både mor, barn, spørgsmål og gentagelser. Jeg tager gerne turen fra Frederikshavn til Aalborg til workshop en anden gang” – Mona, deltager på workshop​​

At bære er naturligt

Det er naturligt for et barn at være tæt på sine omsorgspersoner.
Både børn og forældre har det bedst når de er tæt på hinanden.
At bruge bæreredskaber og slynger til at være tæt på sit barn er derfor en naturlig og praktisk måde at bevare, opbygge og vedligeholde det stærke bånd.
Udover dette er der en lang række fordele ved at bære sit barn: 

  • Børn som bliver båret græder mindre, og er generelt gladere.
  • At bære barnet hjælper til, at kommunikationen mellem forældre og barn forbedres.
  • Børn som bliver båret lærer hurtigt at begå sig i verden omkring dem.
  • Barnets motoriske udvikling bliver forstærket af at blive båret.
  • Det er praktik, og det giver forældrene frie hænder.
  • At bære dit barn hjælper dig til at opbygge styrke i kroppen.

Bærekonsultation og slyngevejledning – med udgangspunkt i jeres behov

Jeg er uddannet slyngevejleder hos Slingababy i november 2018.

Vejledning hos mig er, udover min uddannelse, også baseret mine egne erfaringer med bærereskaber. Jeg har opnået en stor portion viden ved at læse teori og nørde baggrundsviden om, hvad det at bære vores børn, betyder for både os som forældre og for vores børn. Jeg holder mig hele tiden opdateret på den nyeste viden om at bære

Min viden om anatomi, krop og bevægelse kommer fra mine 10 år som funktionel fitnessinstruktør.
Her har jeg blandt andet interesseret mig særligt for genoptræning af kernemuskulaturen, samt mave/ryg træning. I forlængelse heraf er jeg også uddannet børneyogainstruktør, hvorigennem jeg har studeret børns anatomi og fysiologi.

Jeg er uddannet socialrådgiver, cand.soc og familieterapeut, derfor så tager vejledning hos mig også udgangspunkt i min socialfaglige viden. Som socialrådgiver har jeg altid arbejdet med familier og interesseret mig for, hvordan jeg kan støtte tilknytning mellem forældre og barn – bæreredskaber er, i min optik, et oplagt værktøj til denne proces.

Når du skal vejledes i at bære hos mig, så har jeg vikler og forskellige redskaber til rådighed, men har du din egen så er du velkommen til at medbringe den.

Er du endnu ikke helt tryg ved viklen, så er der også en dukke som du kan prøve kræfter med før du prøver med baby. Er baby endnu ikke kommet til verden er du også velkommen, da du så kan bruge dukken.

Der er få deltagere på mine workshops og god tid, så bleskift, amning og hygge er der altid plads til.

book en aftale

1:1 (gerne med partner) vejledning – 1250 kr.
Gruppe af 3 til 6 personer fra 300 kr pr person
(kontakt mig for at aftale nærmere
vedrørende grupper)

Viklepakken – 3 konsultationer
1. Konsultation inden fødsel for afstemning af, hvilke bæreredskaber der er behov for, samt forventningsafstemning af brugen de første uger. Der øves basis bindinger med demodukker og vi går i dybden med sikkerhed og ergonomi.
2. Opfølgende konsultation indenfor de første 5 uger efter fødsel. Her kan finpudses og se på eventuelle særlige behov;
vi kan øve amning i vikle og/eller prøve andre bæreredskaber eller bindinger.

3. Konsultation med rygbæring når barnet er mellem 4 og 6 måneder, hvor du lærer at bruge vikle og andre redskaber til rygbæring.
Værdi 3750 kr – din pris 3000,-

Min familievejleder