børne- og familieyoga

Du kan booke mig til familie- eller børneyoga hjemme hos dig selv, for din terminsgruppe, til børnefødselsdagen eller til dit barns institution. Vi kan skræddersy det event eller forløb, som du kunne tænke dig. Kontakt mig for at høre mere.

​“Birgitte is trained in “Kidding Around Yoga tm.”
Kidding Around Yoga is a style of Yoga that was created by
Haris Lender, ERYT 500, RCYT, YACEP.
KAY encompasses the 5 branches of Yoga in a
clear engaging method.
A typical KAY class gets the children singing, dancing, skipping, marching, jogging, shaking, laughing, hopping, limbo‐ing, and storytelling.
ALL while practicing authentic Yoga to original KAY music.
It is SO much fun your kids will LOVE it!
More information about Kidding Around Yoga can be found at KiddingAroundYoga.com.”

Børneyoga, et modsvar til stress

Når vi formidler yoga i et sprog som børnene kan forstå, så giver vi dem på samme tid værktøjer som kan hjælpe dem med at stå i mod den verden af stress og travlhed som vi voksne lever i.

Vores børn lever i en verden af “skynd dig”, fyldt med travle forældre, mål som skal opnås, lektier som skal laves, ting som læres og i det hele taget et samfund som er præget af konkurrence. Vi tænker måske ikke over, at alt dette har indvirkning på vores børn, men det har det. Og når vi hele tiden har så travlt med alting, så har det unægteligt indvirkning på vores børn og deres humør.

Jeg ser yoga som et modsvar til det konstante pres som de lever under. Når børn lærer at finde ind i sig selv, at slappe helt af og at hvile i nuet, så kan de overføre disse evner og bruge dem igennem livet. At lære yoga i en tidlig alder kan være med til at opbygge selvværd, selvtillid og selvforståelse, og det sker igennem en fysisk aktivitet som ikke indbyder til konkurrence imellem børnene. I stedet bygger yoga på samarbejde og medfølelse.

Der er enormt mange fordele ved børneyoga. Fysisk udvikler børnene deres fleksibilitet, styrke, koordination og kropsbevidsthed. Udover dette, arbejder de med deres koncentration, indre ro og evnen til at slappe af. I løbet af en yoga session arbejder børnene med bevægelse, leg og det at komme i kontakt med sig selv og den naturlige verden omkring dem.

book en aftale

Jeg har oplevet mange børn, som synes det har været en fantastisk oplevelse at få besøg af deres helt egen yogi på deres fødselsdag. 

Til et fødselsdagsarrangement tager vi udgangspunkt i det, som dit barn synes er sjovt, og vi blander bevægelse, leg, meditation og kreativitet; så dit barn får en oplevelse for livet! 

Priser:

1 time fra 600,-

Priserne er vejledende, kontakt mig for at få et tilbud som passer til jeres behov. 

(Der kan blive tilføjet kørsel, afhængig af hvor du/i befinder jer)

Min familievejleder