Efterfødselstræning

  • med udgangspunkt i dine ressourcer og med respekt for din krop
  • genfind styrken i din krop
  • træning af delte mavemuskler
  • mulighed for øvelser hvor du kan lege med baby mens du træner, og dermed også udfordre barnets motorik og sanser
  • fokus på de dele af din krop, som har været udfordret under graviditeten f.eks. bækkenbund, ryg og mavemuskulatur

Mit mål er at hjælpe dig med at integrere bevægelse og leg i din hverdag som forælder, og i din tid på barsel. Jeg vil hjælpe dig med at se på muligheder for, hvor og hvordan du kan få integreret træningen i hverdagen med den lille.
​Når det gøres til en leg og et fællesskab mellem jer, så styrker det også jeres tilknytning. Derudover betyder det, at barnet bliver motorisk stimuleret, hvilket fremmer den generelle udvikling.

Jeg kommer gerne på besøg i din terminsgruppe, en vennegruppe eller bare til en 1:1 session, og giver dig inspiration og helt konkrete øvelser, samt viden om træningsteknik og programsammensætning. 

Bruger du/I slynger og bæreredskaber til jeres børn, så kan jeg sammensætte en session, hvor nogle af øvelserne inkluderer baby i slyngen. Det bliver en helt unik, og sjov oplevelse for dig og den lille.

Er du mere til klassisk træning, måske med fokus på rectus diastase og genoptræning af bækkenbunden? Så kan vi også sammensætte et godt og effektivt træningsprogram til dig, som stadig har fokus på at træningen skal kunne klares med baby påsidelinjen.

Det eneste krav jeg stiller er, at din læge har godkendt, at du må træne efter fødslen.

Priser:

1 time fra 500,- (forsamtale GRATIS)

Priserne er vejledende, og et endeligt tilbud vil tage udgangspunkt i jeres behov.

(Der kan blive tilføjet kørsel, afhængig af hvor du/i befinder jer)

Min familievejleder