GroovaRoo

Vær dit barns første dansepartner

​Bæredans er dans med dit barn i bæreredskab. Det kan foregå mens du bærer på front eller ryg; og med nyfødt eller tumling.

Dans er i sig selv en motionsform med enormt mange fordele:

  • du træner bækkenbund, kernemuskler, stabilitet, fleksibilitet, smidighed og udholdenhed
  • du tager efterfødselstræning til et helt nyt, og fantastisk niveau
  • du bliver glad i låget af fællesskabet, musikken og de bløde, swingende bevægelser
  • du får en unik oplevelse sammen med dit barn
  • dit barn får stimuleret sin vestibulær sans, danner oxytocin, oplever nærvær og fællesskab, og får aktiveret sin rytmesans

    Til bæredans får du muligheden for alt dette, sammen med dit barn, og det sammenvær bidrager med fordele til jer begge. Du behøver hverken at være en haj til at danse eller til at bære, for jeg vil være der til at guide jer igennem hele processen. 

Du kan booke bæredans som et  enkeltstående privat arrangement til jeres terminsgruppe, eller vi kan lave et længere forløb som er skræddersyet til jer.

Priser:

1 time fra 500,- (der er mulighed for rabat ved booking af flere timer)

Priserne er vejledende, kontakt mig for at få et tilbud som passer til jeres behov.

(Der kan blive tilføjet kørsel, afhængig af hvor du/i befinder jer)

Der ydes rabat til kontanthjælpsmodtagere, syge/barselsdagspenge, studerende mv. skriv og spørg.

Det at danse sammen er noget som er helt naturligt for os, og det er noget vi som mennesker har gjort siden tidernes morgen – skabt rytmer og bevæget os til dem.

Men vidste du, at det er videnskabeligt bevist, at når vi som mennesker – to og to, eller som en hel gruppe – bevæger os synkront med hinanden, så skaber vi en neurologisk tilknytning og et fællesskab, som på længere sigt hjælper os med at bygge relationer, kan forebygge stress og endda øger vores smertegrænse? Når vi laver en synkron bevægelse, så er det som om vores hjerne udvisker oplevelsen af et “du eller jeg” og erstatterer det med et “fælles os”. Når vi så kombinerer denne fællesskabsfølelse med at bære, så har vi altså opskriften på en oxytocin-bombe! som har potentiale for at fremme sundheden, velværet og tilknytningen hos jer begge; Derfor er bæredans Så fedt!​

Min familievejleder