Bærekursus online

Når og hvor du vil

Bærekursus Online

Dette er kurset for dig, som gerne vil i gang med at bære – men som mangler viden og overblik over, hvad det vil sige at bære; hvordan du gør det sikkert, ergonomisk og komfortabelt for jer begge; og ikke mindst, hvordan du vælger og arbejder med dit bæreredskab.

245,-

Ringslynge Online

Ringslyngen er et fantastisk redskab – når først du har tæmmet trådningen, sædet og de forskellige positioner, som den er så formidabel til; men hvor skal du starte? Hvorfor går det galt? Kan man amme i ringslyngen? og hvordan er det nu lige med sikkerhed og ergonomi? Det, og meget mere kommer du omkring i dette online kursus.

145,-

Rygbæring Online

Dette er kurset for dig, som gerne vil i gang med at bære dit barn på ryggen – men som mangler viden og overblik over, hvordan du får barnet på ryggen, hvordan du laver det gode sæde, hvordan du binder og hvordan du får barnet ned igen; dette online kursus vil lære dig hvordan du gør det sikkert, ergonomisk og komfortabelt for jer begge; og ikke mindst, hvordan du vælger og arbejder med dit bæreredskab.

245,-

Fælles for alle kurserne er, at du får viden om hvordan du bærer sikkert; ergonomisk og komfortabelt for jer begge; og ikke mindst, hvordan du vælger og arbejder med dit bæreredskab.

Kurserne koster fra 145,- (inkl moms) og for dette får du adgang til kurset hvor du vil, når du vil og så længe du vil.

Hvis du efter kurset stadig har spørgsmål eller der er noget som du gerne vil følge op på, så kan du enten gøre det via min facebook gruppe, eller ved at tilkøbe en live eller online opfølgning.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med at bære!

Min familievejleder